15:26
Чемпіони Всеукраїнських змагань з ракетомодельного спорту

З 12 по 15 травня 2014 року у місті Дніпропетровськ на аеродромі Кам’янка Українським державним центром позашкільної освіти спільно з Дніпропетровським центром науково-технічної творчості та інформаційних технологій  проводились Всеукраїнські змагання учнівської молоді з ракетомодельного спорту. Протягом трьох днів вихованці позашкільних закладів Херсонської, Черкаської, Сумської, Дніпропетровської областей демонстрували своє вміння в запуску космічних літальних апаратів. В складі команди від Дніпропетровської області виступали п’ятеро вихованців Широківського районного Будинку дитячої творчості. Програма заходу передбачала змагання особисто-командної першості у двох вікових категоріях: до 14 років і до 18 років.

За підсумками змагань команда Будинку дитячої творчості посіла ІІІ командне місце у віковій категорії до 14 років./керівники гуртків Воробйов Микола Володимирович та Бахмацький Віктор Михайлович/.  Команда Дніпропетровської області у віковій категорії до 18 років виборола І місце /в складі команди були вихованці ракетомодельного гуртка Алхімов Олександр, Петренко Руслан, Петренко Ярослав/. Керівник команди – Алєксєєв Андрій Васильович.  Команди-переможці нагороджені кубками та дипломами Українського державного центру позашкільної освіти.
В особистому заліку Чемпіонами України стали Загимега Тимур та Петренко Ярослав, срібними призерами стали  Максим Сорока та Руслан Петренко.

Усі переможці в особистій першості та їх тренери нагороджені медалями та дипломами Українського державного центру позашкільної освіти відповідних ступенів. Вітаємо переможців з надзвичайно вдалим дебютом!!!

Переглядів: 651 | Додав: xAJlucardx | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: