20:16
Підсумки Всеукраїнських змагань учнівської молоді з ракетомодельного спорту та юних ракетомоделістів

Справжній шквал емоцій, драйв, хвилювання та непереборне бажання перемогти – саме такими видались  Всеукраїнські змагання учнівської молоді з ракетомодельного спорту та юних ракетомоделістів, які  пройшли з 14 по18 травня 2015 року в м. Дніпропетровську на базі комунального позашкільного навчального закладу „Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді”.

Дніпропетровський обласний центр науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді гостинно зустрів 8 команд які прибули з Херсонської, Черкаської, Чернігівської, Івано-Франківської, Сумської, Волинської і звичайно Дніпропетровської областей.

На урочистому відкритті Всеукраїнських змагань з вітальними словами виступили директор Дніпропетровського обласного центру науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді Волкова Людмила Василівна, а також почесні гості: представник Українського державного центру позашкільної освіти Міленін Ігор Миколайович та головний суддя змагань, вчитель праці Ніжинської ЗОШ Панахно Володимир Володимирович. Почесні гості відзначали важливість проведення подібних заходів та подякували тренерам-керівникам команд, які роблять дуже важливу справу для майбутнього всієї держави – виховують нове спортивно-технічне покоління.

Учасники з понад 100 моделями ракет стартували у 10-ти класах моделей на аеродромі Кам’янка. Це моделі:

-    S4A – модель ракетоплану з жорсткою конструкцією крила;

-    S6A -  модель ракети на тривалість польоту на стрічці;

-    S7    - модель-копія ракети на якість відтворення польоту;

-    S9A – модель ракети на тривалість спуску на роторі;

-    S1A – модель на висоту польоту;

-    S8D – модель ракетоплана;

-            “Салют А/2“ – на тривалість польоту на парашуті;

-            “Планета-В“ – на тривалість польоту на стрічці;

-            модель-напівкопія – на реалізм польоту;

-            шоу моделі.

 Чотири вихованці ракетомодельного гуртка Будинку дитячої творчості виступали в складі збірної Дніпропетровської області. Ракетомоделісти зайняли І командне місце та ІІІ місце в особистому заліку зайняв Сорока Максим.

Всі переможці отримали нагороди відповідних ступенів від Українського державного центру позашкільної освіти.

Щиро вітаємо всіх переможців і призерів. Зичимо всім учасникам віри в себе, нових звершень, успіхів та яскравих перемог.

Переглядів: 430 | Додав: xAJlucardx | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: