19:58
Підсумки Всеукраїнських змагань учнівської молоді з ракетомодельного спорту та юних ракетомоделістів

З 15 по 20 травня 2016 року в Чернігові відбулися Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з ракетомодельного спорту та юних ракетомоделістів. Організаторами цих змагань виступили Український державний центр позашкільної освіти, Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації, Чернігівський обласний центр науково – технічної творчості учнівської молоді та Федерація ракетомодельного спорту України. Для участі у заході до Чернігова завітали 56 учасників з 10 регіонів України: Харківської, Львівської, Дніпропетровської, Черкаської, Херсонської, Івано-Франківської, Полтавської, Кіровоградської, Донецької, Чернігівської областей. На урочистому відкритті Всеукраїнських змагань з вітальними словами виступили директор Чернігівського обласного центру науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді та представник Українського державного центру позашкільної освіти, які відзначали важливість проведення подібних заходів та подякували тренерам-керівникам команд, які роблять дуже важливу справу для майбутнього всієї держави – виховують нове спортивно-технічне покоління.

 Троє вихованці ракетомодельного гуртка Будинку дитячої творчості виступали в складі збірної Дніпропетровської області. Ракетомоделісти зайняли четверте  командне місце в класі моделей S-4-A, ІІ командне місце в класі моделей S-6-A. Збірна Дніпропетровської області зайняла ІІІ загальнокомандне місце.

Всі переможці отримали нагороди відповідних ступенів від Українського державного центру позашкільної освіти.

Слід відмітити, що Всеукраїнські змагання учнівської молоді з ракетомодельного спорту та юних ракетомоделістів стали першим етапом у відборі до юнацької збірної команди України до Чемпіонату Світу, який відбудеться 22-30 серпня у Львові. Побажаємо юним ракетомоделістам гідно захистити честь України на Чемпіонаті Світу.

Переглядів: 352 | Додав: xAJlucardx | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: