10:58
Участь в обласному святі, присвяченому 50-річчю першого польоту людини в космос

14 квітня в Національному центрі аерокосмічної освіти молоді м. Дніпропетровська, з нагоди 50-річчя першого польоту людини в космос, відбулося свято за участю кращих гуртківців з технічної творчості більш як 40 позашкільних закладів області.

Урочистій частині свята передувала велика виставка дитячої технічної творчості в напрямках космічних проектів, авіа-ракето-судномоделювання, дизайну, комп’ютерної графіки, декоративно-ужиткового мистецтва, в якій були представлені 14 експонатів кращих гуртківців Широківського Будинку дитячої творчості, переможців та призерів цьогорічних обласних конкурсів. За значні творчі здобутки з технічної творчості. За підсумками 2010 та I квартал 2011 років, відзначено 8 позашкільних закладів області, у тому числі й Широківський районний Будинок дитячої творчості.

Привітали переможців Широківщини голова обласної державної адміністрації Олександр Вілкул і перший космонавт нашої держави, герой України Леонід Каденюк та вручили їм пам’ятну ювілейну медаль «Наш пошук і творчість – тобі, Україно!» і новий ноутбук.


Переглядів: 616 | Додав: xAJlucardx | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0