В обласному центрі науково-технічної творчості та інформаційних технологій учнівської молоді підведено підсумки обласного конкурсу комп'ютерної графіки та анімації. В цьому році в конкурсі прийняли участь 559 учнів з різних міст та районів області. Згідно підсумкових протоколів журі в номінації відеороликів та комп'ютерної анімації І місце зайняли учні Миролюбівського НВК Гурін Володимир, Прохоренко Анна, Сич Яна/вчитель Ялова Тетяна Анатоліївна/, ІІІ місце зайняла учениця Новоселівської СЗШ Гайдай Лідія/вчитель Мариненко Вадим Михайлович/, в номінації комп'ютерної графіки ІІІ місце зайняла вихованка комп'ютерного гуртка Будинку дитячої творчості Курило Софія /керівник Пічева Тетяна Вікторівна/. Вітаємо учнів та вчителів з перемогою.    
Переглядів: 460 | Додав: xAJlucardx | Дата: 02.03.2013 | Коментарі (0)

28 лютого в районному Будинку дитячої творчості проведено районний конкурс інформаційних технологій учнівської молоді "Мікроша" в якому взяло участь 15 учнів з 8 шкіл району. Конкурс проводився в трьох номінаціях. Переглянувши роботи учасників журі визначило місця таким чином: в номінації "Офіс": І місце зайняла учениця Шестірнянської СЗШ Махонько Світлана, ІІ місце розділили учень Водянської СЗШ Карєлов Андрій та учень Зеленобалківської СЗШ Каратаєв Юрій, ІІІ місце розділили учениця Запорізької СЗШ Бойко Ліана та учень Новоселівської СЗШ Гайдай Федір; в номінації "Web-дизайн" І місце зайняв учень Широківської СЗШ № 1 Мусеібов Давид, ІІ місце зайняла учениця Шестірнянської СЗШ Бєлова Оксана, ІІІ місце зайняв учень Водянської СЗШ Данілащук Олександр. Конкурсанти, які зайняли І міс ... Читати далі »
Переглядів: 465 | Додав: xAJlucardx | Дата: 02.03.2013 | Коментарі (0)

З метою популяризації авіамодельного спорту серед учнівської молоді загальноосвітніх закладів району 27 лютого на базі Олександрівської СЗШ було проведено районні зональні змагання з авіамодельного спорту/пінопластові моделі/. В змаганнях взяли участь 24 учні з 7 шкіл району. Учасники завзято змагалися, отже маємо такі результати: І місце зайняла команда Новоселівської СЗШ, ІІ місце - команда Калинівської СЗШ, ІІІ місце - команда Миролюбівського НВК. Команди, які зайняли І-ІІІ місце приймуть участь у фінальному турі змагань, який відбудеться 22 березня на базі Широківської СЗШ № 1.

Переглядів: 438 | Додав: xAJlucardx | Дата: 02.03.2013 | Коментарі (0)

     Останні дні зими в нашому районі проходять в особливому настрої для жителів Широківщини. 29 лютого 1944 року було звільнено районний центр. хоча бої за звільнення всього району тривали ще майже місяць.
       На вшанування 69 річниці звільнення в стінах Широківської СЗШ № 2 пройшла зустріч учнів та вчительського колективу з очевидцем подій, ветераном праці Іваном Микитовичем Шумейком.
     Всі прослухали хвилюючу розповідь про непрості роки болю, втрат, радощів, які випали на шляху літньої людини.
     Зустріч проведено за сприяння районного Будинку дитячої творчості. 
... Читати далі »
Переглядів: 451 | Додав: xAJlucardx | Дата: 02.03.2013 | Коментарі (0)