30 серпня в районому будинку культури відбулась серпнева конференція педагогічних працівників Широківщини. Початку конференції передувала виставка творчих робіт вчителів району, яка була виконана в стилі петриківського розпису. Виставку оформили та підготували педагогічні працівники Будинку дитячої творчості. Зі словами вітання з нагоди початку нового навчального року до освітян звернулися голова райдержадмііністрації Олександр Кокул та голова районної ради Олександр Євтушенко. Начальник відділу освіти Ірина Положешна доповіла про стан готовності закладів освіти до нового навчального року та впровадження Державних стандартів початкової, базової та повної загальної середньої освіти. За сумлінну наполегливу працю, професіоналізм, постійний пошук інноваційних шляхів розвязання освітянських завдань спільною подякою голови районної державної адміністрації та голови ... Читати далі »
Переглядів: 442 | Додав: xAJlucardx | Дата: 03.09.2013 | Коментарі (0)

З метою визначення пріоритетних напрямків діяльності позашкільних навчальних закладів у 2013-2014 н.р. щодо вдосконалення виховної роботи та розбудови системи позашкільної освіти з метою сприяння забезпечення освітньо-культурних потреб дітей відповідно Указу Президента України від 28 грудня 2012 року № 756/2012 "Про проведення у 2013 році в Україні Року дитячої творчості", поширення інноваційного досвіду роботи позашкільних начальних закладів області в сучасних умовах розвитку суспільства 22 серпня на базі Дніпропетровського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти відбулася нарада директорів багатопрофільних позашкільних навчальних закладів. В нараді взяв участь директор Будинку дитячої творчості Куцько Микола Миколайович. 
Переглядів: 399 | Додав: xAJlucardx | Дата: 03.09.2013 | Коментарі (0)

Проведення відкритих занять за участю депутатів усіх рівнів від Партії регіонів в Будинку дитячої творчості стало вже гарною традицією для юних вихованців та керівників гуртків закладу. 27 серпня за ініціативи депутата обласної ради від Партії регіонів Олександра Герасимчука відбулося відкрите заняття в студії паперопластики та орігамі. За дорученням Олександра Миколайовича на ньому побувала його помічник Олена Щегляк. Діти залюбки приймали гостю, ділилися творчими планами та демонстрували свої роботи. Олена Володимирівна із захопленням переглянула роботи вихованців гуртка, в яких вони розкривають українську культуру, її національні традиції. Для подальшого перспективного розвитку, вихованці гуртка одерж ... Читати далі »

Переглядів: 577 | Додав: xAJlucardx | Дата: 03.09.2013 | Коментарі (0)

"Вже дев’ятий рік поспіль ми проводимо в Кривому Розі Всеукраїнський молодіжний фестиваль «Турбофлай». Це ковток свіжого повітря, екстриму, драйву – всього того, що заряджає енергією життя. Це унікальний фестиваль, який об’єднує на одній території музику, танці, гонки на швидкісних автомобілях, польоти в небі, екстремальні види спорту. Все це пробуджує вир емоцій, пронизує любов’ю і дає незабутні враження, які  залишаються надовго», - сказав Віце-прем’єр-міністр Олександр Вілкул під час відкриття фестивалю.Під час ф ... Читати далі »

Переглядів: 422 | Додав: xAJlucardx | Дата: 03.09.2013 | Коментарі (0)

18 липня в гуртку бісероплетіння відбулось відкрите заняття за участю народної майстрині з бісероплетіння Ільченко Вікторії Юріївни. Вона показала гуртківцям свої роботи, розповіла про захоплення, що наповнює життя красою та душевною щирістю. На заняття завітала депутат районної ради Вікторія Іванівна Лаврова, яка привітала всіх присутніх та вручила подарунки від районної організації Партії регіонів. Вікторія Іванівна висловила слова вдячності керівнику навчального закладу Миколі Куцьку, усім керівникам гуртків за небайдужість, ентузіазм і справжню любов до дітей, яких вони вчать творити заради добра. 
Переглядів: 477 | Додав: xAJlucardx | Дата: 03.09.2013 | Коментарі (0)

З 29 по 30 липня в м. Дніпропетровськ на аеродромі АСК ОСО "Каменка" пройшли XVII Міжнародні змаганнях з ракетомодельного спорту в рамках Кубка світу FAI, присвячені видатному радянському конструктору ракетно-космічних систем, Михайлу Кузьмичу Янгелю. Ці змагання є традиційними й проводяться на Дніпропетровщині з 1991 року. В них брали участь спортсмени з 7 країн: України, Росії, Білорусії, Узбекистану, Казахстану, Латвії і Литви. Унікальна особливість цих змагань полягає в тому, що в них беруть участь як починаючі спортсмени-ракетомоделісти, так і чемпіони світу і Європи. Широківський Будинок дитячої творчості на змаганнях представляв Сорока Максим та керівники авіа-ракетомодельних гуртків Бахмацький Віктор Михайлович та Воробйов Микола Володимирович. На з ... Читати далі »
Переглядів: 418 | Додав: xAJlucardx | Дата: 03.09.2013 | Коментарі (0)