31 серпня 2016 року у великій залі засідань райдержадміністрації відбулася серпнева нарада педагогічних працівників Широківського району. У нараді взяли участь голова райдержадміністрації Сергій Ланчковський, перший заступник голови райдержадміністрації Ірина Положешна, в. о. голови районної ради Євген Ситниченко, керівники та представники педагогічних колективів закладів освіти. З доповіддю «Про підсумки розвитку загальної середньої та дошкільної освіти у 2015-2016 навчальному році та завдання на 2016-2017 навчальний рік» виступив начальник відділу освіти райдержадміністрації Олександр Лохач. Він проаналізував готовність шкіл району до нового начального року, стан розвитку дошкільної, шкільної та позашкільної освіти району на поточний рік. Було акцентовано увагу н ... Читати далі »

Переглядів: 287 | Додав: xAJlucardx | Дата: 01.09.2016 | Коментарі (0)

З 22 по 30 серпня 2016 року відбувся Чемпіонат світу з ракетомодельного спорту у селі Великий Дорошів Жовківського району Львівської області. Майже 300 учасників з 20 країн світу, видовищні старти моделей ракет та різноманітні веселощі. І все це у спортивному містечку біля Львова. Найсильнішими, за словами журі Чемпіонату, вважаються команди з України, Італії, Китаю, Естонії, США та Швейцарії. Учасники виборюють першість у різних класах моделей на тривалість перебування в повітрі, висоту польоту та точності посадки.
Вихованець ракетомодельного гуртка Широківського районного Будинку дитячої творчості Алхімов Олександр увійшов до складу збірної Україн та став Чемпіоном світу в класі моделей S-9-A. ... Читати далі »

Переглядів: 351 | Додав: xAJlucardx | Дата: 01.09.2016 | Коментарі (0)

24 серпня 2016 року педагогічний колектив навчального закладу був запрошений керівництвом Інгулецького гірничо-збагачувального комбінату в м. Інгулець для участі в святкуванні Дня Незалежності України. Керівниками гуртків та їх вихованцями були проведені майстер-класи з виготовлення ляльки-мотанки, виготовлення сувенірів в техніці "декупаж", розпису вітражними фарбами. В другій половині дня педагогічний колектив взяв участь в святковій програмі в рамках заходів, приурочених 25-річниці Незалежності України, які проводилися в парку ім. Т.Шевченка. Ними було проведено майстер-класи з виготовлення сувенірів в техніці паперопластики й декупажу, художнього розпису вітражними фарбами.

Переглядів: 329 | Додав: xAJlucardx | Дата: 01.09.2016 | Коментарі (0)

З 29 червня по 3 липня 2016 року в м. Кіровограді проходили Всеукраїнські відкриті змагання учнівської молоді з судномодельного спорту («NS» - моделі 600мм). У змаганнях взяли участь 9 команд, 75 учасників з областей України: Дніпропетровської, Одеської, Миколаївської, Кіровоградської, Рівненської, Житомирської, Київської, Хмельницької та міста Києва. В особисто-командній першості команди змагались в класах моделей цивільних, військових кораблів, підводних човнів та швидкісних моделей, гоночних та радіокерованих моделей. В збірну Дніпропетровської області ввійшли двоє вихованців судномодельного гуртка Широківського районного Будинку дитячої творчості це Ілієнко Владислав та Убийконь Максим. У командному заліку збірна команда Дніпропет ... Читати далі »

Переглядів: 321 | Додав: xAJlucardx | Дата: 01.09.2016 | Коментарі (0)