7 грудня 2017 року з метою виховання та розвитку у дітей художньо- творчих здібностей, пізнавальної та розумової активності, естетичного сприймання, уяви, фантазії для 80 учнів Криворізької загальноосвітньої санаторної школи-інтернату № 5 керівниками гуртків нашого навчального закладу проведено майстер-класи з виготовлення моделей пінопластового літака різних класів, створення судномделі з пінопласту, виготовлення сувеніру зі шпагату та кавових зерен, а також створення квітки в техніці орігамі. В рамках цього заходу керівником гуртка Любчич Наталією Миколаївною спільно з вихователем санаторної школи-інтернату Курило Тетяною Миколаївною проведено відкритий виховний захід на тему «Семантика українських вишитих рушників» на якому також було проведено майстер-клас з виготовлення маленького рушничка.

Переглядів: 420 | Додав: xAJlucardx | Дата: 12.12.2017 | Коментарі (0)

16 листопада керівник гуртка виготовлення сувенірів Григор’єва Надія Федорівна провела майстер-клас з паперопластики для учнів 3 класу Широківської СЗШ № 1. На майстер-класі була присутня неповторна атмосфера доброзичливості та співтворчості у спілкуванні та виконанні робіт на осінню тематику. Надія Федорівна вкотре довела, що кожен здатний створити «свій шедевр», потрібно лише бажання.

Переглядів: 335 | Додав: xAJlucardx | Дата: 12.12.2017 | Коментарі (0)

15 листопада в Дніпропетровській області урочисто пройшло обласне свято “Уся юннатівська родина у творчих звершеннях єдина”. На святі була презентована змістовна виставка досягнень юннатів Дніпропетровщини з тематичною назвою заходу “Уся юннатівська родина у творчих звершеннях єдина”, де були представлені роботи переможців обласних масових заходів за еколого-натуралістичним напрямом позашкільної освіти. Для всіх бажаючих на виставці було організовано проведення майстер-класів з декоративного петриківського розпису, лозоплетіння та народної вишивки. Переможці обласного етапу Всеукраїнського конкурсу “На кращого юного майстра народних ремесел” були урочисто нагороджені грамотами департаменту освіти і науки облдержадміністрації та цінними призами серед них були й вихованці гуртків нашого навчального закладу, учні Широківської СЗШ № 1 З ... Читати далі »

Переглядів: 234 | Додав: xAJlucardx | Дата: 12.12.2017 | Коментарі (0)